2742400041 6936965832 Εθ. Αντίστασης 121, Κιάτο tentesfantasy@gmail.com

Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Η εταιρεία μας Τέντες Fantasy εδρεύει στο Κιάτο από το 2009 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και ειδών ανεμοπροστασίας σε όλη την Κορινθία.
Ανάμεσα στην ποικιλία προϊόντων που προσφέρουμε είναι τα τεντόπανα κορυφαίων επώνυμων εταιρειών, τα οποία έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο, έχουν αντισηπτική προστασία (δεν πιάνουν μύκητες), προστατεύουν από την ακτινοβολία UV, είναι αδιάβροχα και αυτοπλενόμενα.


Αναλαμβάνουμε, επίσης, ψηφιακές εκτυπώσεις και τον εξοπλισμό του καταστήματός σας.
Ανάλογα με το χώρο που διαθέτετε, προτείνουμε την πλέον κατάλληλη κατασκευή για εσάς.

 

Η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι οι συστάσεις ικανοποιημένων πελατών, καθώς διακρινόμαστε για την αξιοπιστία μας, τη συνέπειά μας και τις καλύτερες τιμές στην αγορά. Επικοινωνήστε μαζί μας να αναλύσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Τηλ: 2742400041 & Κιν: 6936965832


Επίσης στο χώρο μας  θα βρείτε είδη εξοχής σε μεγάλη ποικιλία για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

 

ΤΕΝΤΕΣ FANTASY

ΤΕΝΤΕΣ FANTASY

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες που υπάρχουν στην αγορά στο χώρο της τέντας και πάντα επιδιώκουμε το καλύτερο για τον πελάτη, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση των κατασκευών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση παντός τύπου τέντας, απλές, με βραχίονες, ηλεκτρικές, χειροκίνητες σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Το σύστημα πέργκολας / τέντας-πέργκολας είναι μια ανοιγοκλεινόμενη τέντα η οποία ανοίγει σε μερικά λεπτά προστατεύοντας το χώρο τον οποίο καλύπτει από όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ειδικές κατασκευές, με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χώρου τόσο από λειτουργικής όσο και από αισθητικής άποψης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ | ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ | ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ

Η εταιρεία ΤΕΝΤΕΣ FANTASY αναλαμβάνει την επιδιόρθωση της τέντας σας αλλά και πανιών ομπρέλας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ